LifeStyle

“Partneri im fajëson bipolaritetin e tij që fle me gra të tjera pas shpinës sime”

Një grua ka zbuluar tradhtinë e të dashurit të saj, por justifikimi që ka gjetur ai është mjaft interesant.

Rrëfimi i plotë:

E dashur psikologe: I dashuri im bipolar thotë se nuk mund të mos bëjë seks me gra të tjera dhe fajëson gjendjen e tij. Por nuk jam e sigurt nëse ky është një justifikim i zakonshëm.

Ne kemi qenë së bashku vetëm që pesë muaj dhe gjatë kësaj kohe ai më ka tradhtuar me dy gra të tjera – që unë i njoh.

Ai është 37 dhe unë jam 32.

Kur pashë të shfaqej një mesazh shumë seksual në telefonin e tij, e gjurmova gruan.

Ajo më tha se kishin bërë seks për tetë vjet. U trondita shumë dhe u përballa me të.

Ndërsa e pranoi këtë, ai tha se shkoi tek ajo vetëm kur ishte në një nivel të ulët dhe fajësoi bipolaritetin e tij.

Ai këmbënguli se dëshiron të jetë me mua.

Po mendoja t’i jepja përfitimin e dyshimit, por më pas pashë një mesazh tjetër nga një grua tjetër në rrjetet e tij sociale.

I dërgova mesazh dhe ajo ka tre vjet që e takon të dashurin tim. Ajo madje pyeti: “Kush dreqin je ti?” nuk di çfarë të mendoj.

Isha vërtet e dashuruar me të dhe tani ai e ka kthyer botën time përmbys.

Unë jam larguar nga miqtë dhe familja ime për të qenë me të.

Ne jemi duke fjetur në shtretër të ndarë për momentin.

Unë po blej banesën time dhe shpresoja që ai të mund të banonte me mua.

Më vinte pak keq për të.

Nuk mund të jetë bukur të ndihesh i ulët gjatë gjithë kohës, por a po më merr ai si budalla?

Nuk di mjaftueshëm për gjendjen për ta kuptuar. A duhet t’i jap fund kësaj marrëdhënieje?

Përgjigja e psikologes: Nuk duket sikur po e merr seriozisht marrëdhënien tuaj.

Gjithçka për të cilën më ke shkruar më bën të dëshiroj të të këshilloj të largohesh.

Ky njeri thjesht nuk merr asnjë përgjegjësi për mashtrimin e tij.

Megjithatë, nëse jeni të bindur se doni të provoni, këmbëngulni që ai të ndërpresë lidhjet me këto gra të tjera, si pikënisje.

Nëse ai nuk po merr ndihmë për çrregullimin e tij bipolar, inkurajojeni që të vizitojë mjekun e tij.

Jepini atij një afat kohor për t’u përkushtuar ndaj jush.

Nëse ai lëkundet përsëri, do të duhet të pranoni se ai nuk është i duhuri për ju.

Blerja e banesës suaj do t’ju japë njëfarë sigurie dhe pavarësie, por ju lutemi mos e lini të lëvizë derisa të ketë dëshmuar se është i besueshëm.