LifeStyle

Rrëfen 32-vjeçarja: I dashuri im gjithmonë sigurohet që unë të jem e kënaqur në shtrat, por pse ai nuk mund të arrijë kulmin?

Ne jemi lidhur për gati një vit, dhe më në fund gjetëm diku vend për të marrë me qira dhe u vendosëm bashkë muajin e kaluar.

Është bukur të jetoj së bashku në vend duke mos pritur që dikush të na shqetësojë në dhomën time të gjumit.

Kur u mblodhëm për herë të parë, prisja të vendosja një spirale në mënyrë që të mos kishim marrëdhënie të rrezikshme.

Tani shtatzënia nuk është një shqetësim, por ai nuk mund të relaksohet sa duhet.

Ai është shumë i vëmendshëm dhe sigurohet që së pari të jem e kënaqur, por më pas duhet ta stimuloj në ndonjë mënyrë tjetër që ai të ndjejë një lehtësim seksual.

E dashura e tij e mëparshme ishte abuzuar emocionalisht dhe fizikisht.

A mund të jetë ky shkaku?

Ai është 35 dhe unë jam 32.

Përgjigja e psikologes: Ndoshta.

Mund të jetë gjithashtu për shkak të një edukimi të mbrojtur ku seksi mendohej si “i pistë”, ose një fjalë tabu.

Flisni për këtë por jini të durueshëm.

Ai mund të fillojë të ndihet më i qetë në shtëpinë tuaj, tani që e dini se nuk do të ndërpriteni.

Përdorni disa ushtrime të përqendrimit sensacional të cilat janë një lloj “kurimi përkëdhelës”, duke përdorur duart dhe gojën për ta bërë atë të ndihet mirë dhe ndaloni marrëdhëniet për disa javë.

Kur ai ka krijuar ato ndjenja eksitimi, bëni seks të plotë vetëm kur ndihet afër.