Shakira akuzohet për vjedhje të këngës

Para disa ditësh Shakira publikoi videoklipin e këngës së saj të re, “Acrostico”, ku së bashku me të shfaqeshin dy fëmijët, Milan dhe Sasha.

Kudo po përflitet se Paula Matheus e ka akuzuar meqë ngjason shumë me këngën e saj “Te dije la verdad”.

Artistja ka vendosur tekstin e mëposhtëm dhe shtoi: “Po më duket, por dyshoj se Shakira ka bërë plagjiaturë”.

“Janë gjëra që ndodhin në muzikë ndonjëherë që janë rastësi (e imagjinoj)”, tha Mattheus.
Related Articles

Back to top button