ShowBizzz

Shtatë gjërat që s’ndryshojnë te meshkujt

Sa kohë keni shpenzuar duke u përpjekur për ta bindur atë, por pa sukses! Thjesht, burrat janë qenie të komplikuara dhe çfarë trashëgojnë në gjenet e tyre nuk do të ndryshojnë kurrë.

Përqendrohuni në virtytet që posedon, dhe mos u mërzitni për këto gjëra.

Gjithmonë e ndjekin sportin

Shumica e burrave janë të interesuar në më shumë se një sport, ata më së shumti pëlqejnë gjithçka. Mos e ki këtë kënaqësi t’ua mohosh. Është mirë që ta lejoni të shikojë çdo gjë që dëshiron. Asnjë ndeshje nuk zgjat shumë dhe partneri do t’ju vlerësojë edhe më shumë, sepse nuk i keni telefonuar gjatë shikimit.

Gënjeshtrat e “padëmshme”

Partneri pothuajse gjithmonë do t’ju tregojë një lloj gënjeshtre të padëmshme që t’ju bëjë të ndiheni më mirë. Për shembull, ai kurrë nuk do t’ju tregojë se veshja juaj është e keqe ose nuk pëlqen prindërit tuaj, por e kundërta. Ai e bën këtë, sepse nuk dëshiron që të ndihesh keq dhe e mërzitur.

Shikon gratë e tjera

Kjo është një nga zakonet më të këqija që kanë burrat, por ato nuk mund të zgjidhen. Në fund të fundit, shikimi nuk është mashtrim, dhe ne jemi të gjithë qeniet njerëzore, dhe kjo sjellje nuk duhet t’ju shqetësojë.

Kurrë nuk do t’i kushtojë shumë vëmendje veshjeve

Kjo nuk vlen për të gjithë meshkujt, por shumica e tyre nuk kujdesen për rrobat e tyre dhe e lënë atë te vajzat apo gratë. Sigurisht që ata pëlqejnë të duken mirë, por nuk u pëlqen të kalojnë kohën në treg. Ju nuk mund të bëni asgjë për këtë, por vetëm ta pranoni atë.

Do të jetë gjithmonë djali i nënës

Jo të gjithë do të pajtohen me këtë, por burrat janë shumë të lidhur me nënat e tyre, pa marrë parasysh sa janë të vjetra. Kjo është e kuptueshme, sepse nëna është gruaja e parë që takuan dhe që i ka arsimuar që të jenë siç janë sot.

Nuk flet për ndenjat

Femrat gjithmonë kanë qenë më romantike dhe prandaj duan të flasin për ndjenjat. Megjithatë, burrat janë ndryshe, më pragmatikë, dhe megjithëse mendojnë se komunikimi është i nevojshëm për një marrëdhënie të suksesshme, ata nuk duan të flasin për ndjenjat e tyre në baza të rregullta.

Gjithmonë nërvozohet kur vonoheni

Çdo mashkull i pëlqen që një vajzë ose grua të duket e bukur, por ai kurrë nuk do të kuptojë pse ato kanë nevojë për aq shumë kohë për t’u rregulluar kur dukeni bukur. Kjo në fakt duhet t’ju kënaqë.