Si ta bëni partnerin tuaj të hapet më shumë me ju?

Burrat zakonisht nuk kanë dëshirë që të hapen shumë sa i përketë ndjenjave të tyre.

Por, sipas ekspertëve të lidhjeve të dashurisë, ka disa mënyra për ta bërë atë që të hapet me ju.

Ata këshillojnë që të krijoni një hapësirë ​​të sigurt për të zhvilluar bisedën, shkruan The Sun.

Mundeni gjithashtu edhe të mendoni një vend ku partneri juaj do të ndihet rehat në mënyrë që të mund të flisni pa pasur diçka që iu shpërqëndron.

Një tjetër mënyrë për të filluar bisedën është duke i thënë të dashurit tuaj se keni vënë re se ai nuk po ndjehet mirë dhe se jeni të shqetësuar për të, pastaj mund të pyesni se çfarë po i shqetëson.

Loading poll ...

Për të kuptuar më mirë mendimet dhe ndjenjat e tyre, filloni pyetjen tuaj me çfarë, kush, kur ose si.Related Articles

Back to top button