LifeStyle

Si ta kuptoni se duhet t’i jepni fund një marrëdhënieje?

Ka shumë artikuj të cilët mund t’ju ndihmojnë në përmirësimin dhe shërimin e lidhjes tuaj.

Mirëpo ka shumë pak të tillë që japin këshilla konkrete se si ta dalloni një lidhje të zymtë, nga e cila duhet të dilni me shpejtësi.

Përdoruesit e forumit Quora, kanë bërë bashkë përgjigjet e tyre në pyetjen, “cilat janë shenjat që tregojnë se duhet t’i jepni fund një lidhjeje?”, shkruan Ekonomia Online.

TS Poll - Loading poll ...

Ndërsa këto janë përgjigjet e tyre:

Tashmë mund ta imagjinoni jetën tuaj pa ta

Mendoni se jeni person më i mirë pa të

Partneri juaj është neglizhent

Kur gjithmonë jeni në pritje të një PO-je

Kur filloni të ndjeheni më mirë bashkë

Kur e zbuloni tradhtinë e partnerit tuaj

Dhe posaçërisht, kur shpesh e gjeni veten duke e shtruar këtë pyetje “a duhet t’i jap fund kësaj lidhjeje”?/Albeu.com