ShowBizzz

Tradhtia nga partneri, Diola Dosti: Mbaje të dytën, ta kam falur

Ish-banorja e “Big Brother VIP”, Diola Dosti ishte së fundmi e ftuar në “Ftesë në pesë” ku u diskutua mbi një studim, i cili rendiste pesë arsye pse njerëzit më tërheqës kanë më shumë gjasa të ngelin pa partner.

Tradhtia nga partneri, Diola Dosti: Mbaje të dytën, ta kam falur

Të pyetur nëse janë tradhtuar nga partneri me dikë që nuk e krahasojnë me veten, Diola u përgjigj me “po”.

TS Poll - Loading poll ...

Tradhtia nga partneri, Diola Dosti: Mbaje të dytën, ta kam falur

“Unë mendoj që në momentin që hyn një person tjetër, pra unë jam e para dhe ajo është e dyta, pra futet në mes, më mirë të mbajë të dytën. Aman të keqen ia kam falur se nuk e dua fare. Pra në momentin që bën një zgjedhje tjetër dhe unë investoj kaq shumë te vetja ime, në integritetin tim e për trajnime dhe ai zgjedh dikë tjetër… merre se ta kam falur”, tha ajo.

Tradhtia nga partneri, Diola Dosti: Mbaje të dytën, ta kam falur

Tradhtia nga partneri, Diola Dosti: Mbaje të dytën, ta kam falur