Ushtrimet më të mira për muskujt e barkut që mund t’i bëni në shtëpi

Po ju prezantojmë dhjetë ushtrime jashtëzakonisht të dobishme të cilat do t’ju ndihmojnë që shpejt të arrini rezultate…

Reklama

Stomak të fortë dhe pllaka të definuara janë ëndërr e çdo mashkulli.

Ushtrimet për muskuj stomaku bëjnë pjesë në grupin e ushtrimeve më të vështira dhe më të mërzitshme të cilat patjetër duhet t’i bëni një periudhë të gjatë nëse dëshironi të arrini rezultate.

Mirëpo, ne kemi vendosur t’jua prezantojnë jo një, por dhjetë ushtrime të cilat do t’ju ndihmojnë të keni pllaka të skalitura dhe të forta.

1. Kërcim i lartë

2. Kërcim së larti (ngrini gjunjët në drejtim të gjoksit).

3. Hedhje lëvizëse në pompë

4. Hedhje lëvizëse në pompë 2

5. Hedhje duke ecur në pompë në duar

Reklama

6. Hedhje zogu-qeni në pompë

7. Akrepi

8. Pompat Spiderman

9. Sharra

10 Flamuri i dragoit (muskujt Bruce Lee të stomakut)Related Articles

Back to top button