ShowBizzz

Veprimi i fundit që bëri familja mbretërore vuri pikat mbi “i”, shkatërrohet marrëdhënia mes Mbretit Charles dhe Princ Harryt

Mbreti Charles III dhe familja mbretërore me sa duket kanë vendosur të ndërpresin të gjitha lidhjet me Princin Harry dhe Meghan Markle pasi së fundmi kanë zbuluar qëllimin e tyre në lidhje me të ardhmen e Dukës duke ndryshuar titullin e tij mbretëror nga faqja e tyre zyrtare.

Duka i Sussex-it, i cili aktualisht ndodhet në Azi për një udhëtim vetëm, thuhet se nuk ka dyshim se ai është përjashtuar nga rrethi i ngushtë i familjes mbretërore dhe këtë e ka pohuar një ekspert. Robert Jobson ka thënë për Express US se nga kontrolli i fundit tek faqja e internetit e familjes mbretërore duket se janë hequr titujt HRH të Harry-t dhe kjo tregon se ka “zero komunikim” midis Princit dhe babait të tij, Mbretit Charles III.

Sipas ekspertit, Harry “i ka bërë armiq William dhe Camilla, madje edhe Katerinën”. Jobson shtoi se:

Nëse Harry kishte ndonjë dyshim se ai ishte jashtë, ai përditësim i faqes në internet nuk e ka lënë atë në asnjë dyshim.

Marrëdhënia e Princit Harry me familjen mbretërore po arrin në pikën kulmore pasi asnjë nga anëtarët e familjes mbretërore nuk duket të jetë i interesuar të korrigjojë gabimet apo të lehtësojë tensionin e vazhdueshëm brenda familjes.