ShowBizzz

Wanda Nara kërcënohet dhe frikësohet nga Icardi

Marrëdhënia mes Wanda Narës dhe Mauro Icardit vazhdon të jetë në qendër të vëmendjes. Teksa dyshja ndodhen tashmë në Turqi, ku futbollisti po përgatitet për sezonin 2023-24 me Galatasaray, u zbuluan bisedat mes prindërve të Wandës, në të cilat thuhet se ajo kërcënohet dhe ka frikë prej partnerit.

Nora Colosimo dhe Andres Nara janë prindërit e Wandës, të cilët janë ndarë për më shumë se 10 vjet, por do të bënin gjithçka për mirëqenien e vajzës së tyre.

Gazetarja Yanina Latorre ka pasur akses në një bisedë mes prindërve të Wandës, e cila është zhvilluar përmes WhatsApp-it dhe ku shprehen se partneri i Icardit kërcënohet prej tij, raporton ‘Marca’.

“Wan kërcënohet, ajo e do, por edhe ka frikë prej tij. Ai i flet keq, e bind të udhëtojë, e bën të besojë se është gjëja më e mirë dhe pastaj ajo do të jetë vetëm atje dhe askush nga ne nuk e sheh e as nuk dëgjon se çfarë po ndodh, ai është i keq”, i shkruante Nora Andres disa muaj më parë.

Andres Nara, i pranishëm në forumin ku Latorre lexoi mesazhin, e konfirmoi. Latorre shpjegoi se ky mesazh u dha në kohën e tradhtisë së Mauros, kur Nora thirri ish-bashkëshortin e saj për të ndërmjetësuar për Wandën “dhe për ta bërë atë t’i jepte fund marrëdhënies pasi ajo e konsideronte atë një person toksik për vajzën e saj”.

“Është shumë e vështirë, nuk e di nga e kanë marrë…”, tha i habitur Andres Nara, i cili pranoi që biseda ekzistonte, por edhe e bëri të qartë se do të bënte gjithçka për mirëqenien e vajzave të tij.

“Po, ka pasur shumë biseda, jam ofruar direkt dhe kemi bërë një bisedë, do të vrisja dhe do të vdisja për vajzën time”.