ShowBizzz

Arbana Osmani shtatëzënë? Epo, kurrë mos thuaj kurrë…

Arbana Osmani së fundmi ka ndarë një fotografi ku shihet me të birin, Diellin.

Ajo që ra në sy janë zemrat e Arbanës në postim, shkruan “Kosovarja”.

Arbana ndan tri zemra në fotografinë ku shihet vetëm me djalin.

Të kujtojmë që prezantuesja është nënë e lumtur dhe e dedikuar e tre fëmijëve, andaj edhe kur është vetëm me njërin, zemrat e kuqe i ka për të gjithë.

Meqe jemi këtu, a do ti bëjë Arbana dy me dy? A mund të vijë në këtë botë edhe një motër për të voglen?

Siç do të thoshte vetë ajo: Epo, kurrë mos thuaj kurrë!