ShowBizzz

Jason Momoa mbledh të ardhura për viktimat e zjarrit në Hawaii: Jemi zemërthyer për miqtë tanë

Jason Momoa, i cili vjen nga Honolulu, Hawaii, njoftoi se po bën një mbledhje fondesh për të prekurit nga zjarret në Maui, duke thënë se është shkatërruar nga fatkeqësia e madhe.

Aktori i njohur ka bërë një postim në Instagram, ku ka publikuar video dhe foto, ndërsa ka shkruar mesazhin e mëposhtëm:

“Ne jemi zemërthyer për miqtë tanë në Maui, të cilët janë prekur nga zjarret e fundit. Lidhja në biografinë time me organizatat që ndihmojnë.

Të martën, më 8 gusht 2023, një kombinim i tmerrshëm i thatësirës dhe një uragani çoi në zjarre të përhapura në ishullin Maui. Familjet u detyruan të evakuonin ishullin brenda një njoftimi të shkurtër, shumë prej të cilëve u arratisën vetëm me rrobat në shpinë. Informacionet për të lënduar dhe të vdekur ende vijnë.

Qyteti i Lahaina është zhdukur. Shumë vende të tjera në Maui u prekën gjithashtu. Ne vazhdojmë t’i dërgojmë lutje këtij komuniteti të jashtëzakonshëm. Āina Momona po mban këtë mbledhje fondesh për të mbështetur komunitetin tonë Maui. Të gjitha fondet e mbledhura do t’i dhurohen Fondacionit të Komunitetit Hawaii Maui County Strong Fund për të mbështetur ndihmën ndaj fatkeqësive në Maui.

Ne e përdorim këtë platformë ActBlue sepse dhurimi është i shpejtë dhe i lehtë dhe fondet na vijnë menjëherë, duke na lejuar t’i marrim ato fonde për familjet në nevojë më shpejt. Një numër i të gjitha parave të mbledhura përmes këtij grumbullimi të fondeve dhe shpërndarjes sonë në HCF do të postohen në faqen tonë të internetit.“