ShowBizzz

“Luleshtrydhja është lule e shtrydhur?, këngëtari nga Kosova nuk kupton shqipen: Shalqiri është mish? (VIDEO)

Familja e tij ka emigruar shumë herët në Gjermani, dhe i ftuar në një emision në Kosovë ai ka zbuluar se që nga mosha 1-vjeçare jeton jashtë. Por duket se ai nuk i ka punët mirë me dialektin që flitet në Shqipëri.

@dajasabalule #viralvideo #fy #viral #fypシ #viraltiktok #viralvideo #viral ♬ Originalton – Daja Saba Lul

Pikërisht i ftuar në këtë emision, ai është përballur me disa pyetje të sikletshme që lidhen me dialektin që flitet në Shqipëri. I pyetur për emrat e disa prej objekteve apo frutave, ai ka zbuluar se nuk i njeh apo kurrë nuk i kishte dëgjuar këto fjalë.

Po nuk munguan as përgjigjet epike si “Luleshtrydhja është lule e shtrydhur” apo “E haj shalqirin nëse është mish”.