ShowBizzz

Me kë është martuar Juliana Nura?

Xhuli është personazh mjaftë i përmendur në media rozë.

Puna e saj e bënë që të jetë mjaftë aktive në rrjete sociale e sidomos Instagram.

“Kur do mu martu me fitness”

Xhuli me modesti i ktheu përgjigjen dhe e bëri publike:

“Veq jam martu me fitness moti”

Image
Juliana Nura

Duket se dashuria për ushtrimet po e zavendëson lidhjen e dashurisë për Xhulin.