ShowBizzz

“Shalqiri është mish”, Ardian Bujupi nuk kupton shqipen

Familja e tij ka emigruar shumë herët në Gjermani, dhe i ftuar në një emision në Kosovë ai ka zbuluar se që nga mosha 1-vjeçare jeton jashtë.

Por duket se ai nuk i ka punët mirë me dialektin që flitet në Shqipëri.

Pikërisht i ftuar në këtë emision, Ardian Bujupi është përballur me disa pyetje të sikletshme që lidhen me dialektin që flitet në Shqipëri.

I pyetur për emrat e disa prej objekteve apo frutave, ai ka zbuluar se nuk i njeh apo kurrë nuk i kishte dëgjuar këto fjalë.

Po nuk munguan as përgjigjet epike si “Luleshtrydhja është lule e shtrydhur” apo “E haj shalqirin nëse është mish”.

@dajasabalule #viralvideo #fy #viral #fypシ #viraltiktok #viralvideo #viral ♬ Originalton – Daja Saba Lul