ShowBizzz

Arta Selimi e “BBVK” zhvishet dhe godet

Aktorja Arta Selimi ndër vite ka realizuar shumë role me rëndësi në teatër.

Ajo, ka qenë ylli i serialit “Tre gjermanët e trashë”, ndërkohë që ka qenë e përfshirë edhe në shumë filma dhe spote publicitare.

Shumë më afër publikut e sjelli pjesmarrja në shoun real “Big Brother VIP Kosova”, ku kishte rol protaginist, shkruan “Kosovarja”.

Pas “BBVK” Arta i është rikthyer jetës dhe aktiviteteve të përditshme, por edhe qejfit.

Ajo po e shijon çdo ditë.