Nuk ka më dasëm, nusen e tretë Blero veç e qon në shtëpi dhe kaq

Blero është komentuar shumë për jetën e tij private dhe për lidhjet e martesat e dikurshme.

Duket se këngëtari tani me lidhjen e re është më i vendosur se kurrë.

Ai pa dasmë e merr nusen në shtëpi, shkruan “Kosovarja”.

Siç thonë e treta e vërteta, edhe për Bleron duket të jetë ashtu.

Ai ndan fotografi nga shtëpia e tij, ku shkruan se është nën shoqërinë e të dashurës së re.



Related Articles

Back to top button