ShowBizzz

Violeta Kukaj dhe vajza e saj marrin gjithë vëmendjen në dasëm me vallëzimin e tyre

Violetë Kukaj ka lënë prapa problemet e të kaluarës dhe po e shijon një verë të bereqetshme nëpër dasma.

Bashkë me të bijën, Njomzen, këngëtarja e njohur ka patur shumë dasma dhe ahengje.

Nënë e bijë janë parë në një dasëm duke e shijuar atmosferën e një dasme duke vallëzuar me gota në kokë.

Duket se nënë e bij harruan për një moment problemet familjare, dhe po e shijojnë dasmën në maksimum